17 september 2020

Waar wil jij naartoe?

Om de Expeditie van betekenis aan te laten sluiten bij jouw wensen en ontwikkelingen horen we graag wat jou bezighoudt.De events van de Expeditie van betekenis staan open voor alle medewerkers van bij Noorderlink aangesloten organisaties. Dat zijn zo’n 150.000 werknemers in Groningen, Friesland en Drenthe!

Werk jij bij één van deze organisaties? Dan kan jij ook meedoen aan de Expeditie en één of meerdere evenementen bijwonen. Om het programma goed te laten aansluiten bij jouw belangstelling zijn we benieuwd naar wat jou bezighoudt en hoe jij over ‘betekenis’ denkt. Help mee om de Expeditie vorm te geven door het beantwoorden van een paar vragen. Het invullen duurt maar 5 minuten en je doet ons, jezelf en andere deelnemers er een groot plezier mee.Echte ontmoetingenTot 1 juli waren we onderweg met presentjes en gezelligheid voor korte gesprekken over betekenis. Lees over de eerste indrukken die we hebben opgedaan met de interviews.Lees ook deze artikelen

Programma