Top

Vertrouwen de Sleutel tot Werkgeluk

Hoe vergroot je het werkgeluk binnen jouw organisatie? Hoe bouw je vertrouwen? Wat zien we bij de top van de Best Workplaces? Kom naar de interactieve workshop en ervaar het zelf!

Tijdens een interactieve sessie gaat Bastiaan Konijnenbelt in op de onmisbare rol van vertrouwen in de context van werkgeluk. Great Place to Work werkt al meer dan 30 jaar wereldwijd aan het vergroten van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Organisaties die blijven werken aan de onderlinge relaties gebaseerd op deze drie thema’s laten duurzaam succes zien, voor zowel de organisatie als voor ieder individu. De onmisbare randvoorwaarde voor het kunnen ontstaan van werkgeluk is vanuit onze visie het hebben van onderling vertrouwen.

In deze workshop zal Bastiaan, trainer voor Great Place to Work, toelichten hoe je vertrouwen kunt bouwen én invloed kunt uitoefenen op het werkgeluk van de medewerkers. Bastiaan zal hierbij gebruik maken van inspirerende voorbeelden van de top van de Best Workplaces in Nederland. Daarnaast krijg je de kans om zelf leuke initiatieven te bedenken waarmee je vanaf morgen het verschil kunt maken.