Agenda

Talitha Muuse: de jongeren van betekenis

Haar boodschap is duidelijk: jongeren zijn de toekomst, dus betrek hen! Maar hoe zit dat in het Noorden van ons land? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat jongeren zich hier willen binden aan een organisatie, en die organisatie hen ook biedt wat zij nodig hebben? Ervaringsdeskundigen uit verschillende professies schuiven na Talitha's verhaal aan om hierover in gesprek te gaan.

Masterclass Agnes Schilder: Verlangen naar verbinding

Als 2020 ons één ding heeft geleerd dan is het wel onze behoefte aan verbinding. Maar wat maakt dat we zo'n behoefte hebben aan verbindingen? Docent, coach en spreker Agnes Schilder geeft een kijkje in de wereld van positieve psychologie. Ze combineert recente Westerse onderzoeksresultaten met inzichten uit de boeddhistische psychologie en visies uit lang vervlogen tijden die nog steeds verrassend actueel blijken te zijn.

Dennis Storm: Als gezond verstand koning was

Jaren geleden leerde Dennis Storm het minimalisme kennen. Levend uit een koffer tijdens zijn tijd als presentator van 3 op Reis ervoer hij zelf hoe prettig het was om bijna niets te bezitten.

Presentatietraining: 360Talk de Expeditie

Een goede presentatietraining is meer dan het aanleren van technieken. Het is een onderzoek naar wie je bent en hoe je dat zichtbaar maakt. Tijdens deze training leer je je eigen verhaal te vertellen in een veilige omgeving.

Betekenisshow #4

Interactieve show gepresenteerd door Arno van der Heyden met muziek, film, interviews en inspiratie over sociaal en duurzaam leven en werken in Noord-Nederland.

Expeditietraining: Focus op de essentie

We komen dikwijls te weinig toe aan de zaken die we werkelijk belangrijk vinden. Als we al weten wat er moet gebeuren, ontbreekt het ons aan de tijd om daar voldoende aandacht aan te besteden en merken we dat de ‘systeemwereld’ onevenredig veel tijd opslokt.
Meer beweging, meer resultaat en minder gedoe, daar gaat het om in deze expeditietraining.
Startdatum rond half april 2021.

Expeditietraining: Op weg naar betekenis

Wat beweegt jou? Wat beweegt jouw organisatie? Waar bewegen jullie naar toe? Tijdens deze training met 7 bijeenkomsten ga je stappen zetten in de transformatie naar een betekenisvolle en waardegedreven organisatie.

Startdatum rond half april 2021.

Betekenisshow #5 / Dirk de Wachter

Interactieve show gepresenteerd door Arno van der Heyden met muziek, film, interviews en inspiratie over sociaal en duurzaam leven en werken in Noord-Nederland.
Deze aflevering ontvangt Arno van der Heyden Dirk de Wachter, Psychiater-psychotherapeut. Dirk heeft al een aantal bestsellers geschreven en in 2019 verscheen zijn boek 'De kunst van het ongelukkig zijn'.