Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dennis Storm: Als gezond verstand koning was

16 februari 2021 @ 20:00 21:00Dennis Storm begrijpt als geen ander waarom we onze manier van leven grondig en grootschalig moeten veranderen om de wereld weer gezond te maken en houden. En om dit te bereiken, iedereen niet morgen, maar vandaag nog in actie moet komen. 
Zijn kennis, ideeën en opvattingen hierover heeft hij gebundeld in zijn boeken ‘Weg ermee: Over de schoonheid van minimalisme’ (2018) en ‘Als gezond verstand koning was: Over de schoonheid van een groene revolutie’ (2020).
 
Met zijn inspirerende schrijfstijl geeft hij veel informatie over de huidige staat van onze aarde, duurzaamheid  minimalisme, een verbeterd toekomstperspectief en tegelijkertijd is het ook een positief pleidooi om eens anders naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. En vooral om je gezonde verstand te blijven gebruiken en een groene revolutie te ontketenen.
 
Naast schrijver, is Dennis een veelgevraagd spreker. Hij vertelt over de schoonheid van minimalisme, wat het is, wat het voor ons kan betekenen en belangrijker: waarom het essentieel is voor een groene aarde. Minimalisme is op alles toepasbaar, op kleine zaken zoals je kledingkast maar net zo goed op ons economische stelsel. Daarbij haalt hij veel voorbeelden uit zijn eigen leven aan.
 

Op 16 februari zal Evelien Bouma vanaf 20:00 uur online het gesprek aangaan met Dennis Storm. Een gesprek over onze manier van leven, de schoonheid van minimalisme en het gebruiken van je gezonde verstand om een groene revolutie teweeg te brengen. 

Vanwege de huidige coronamaatregelen zal Dennis Storm online aanschuiven en wordt het hele interview live vanuit Studio Noorderlink uitgezonden.Let op! Het interview met Dennis Storm wordt op 16 februari om 20:00 uur online uitgezonden en is tot en met 2 maart nog terug te kijken. Terugkijken na 2 maart is niet mogelijk.
Evelien is een dagvoorzitter en presentator die het tempo erin houdt, zonder voorbij te gaan aan de vragen van haar gasten. Sterker nog, voor Evelien vormen de vragen en behoeften van het publiek júist het uitgangspunt.