Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Eindevent Expeditie

3 juni 2021 Gehele dagDe feestelijke afsluiting van de Expeditie van betekenis.
– aanvangstijd wordt nog bekendgemaakt –

Op donderdag 3 juni sluiten wij de Expeditie van betekenis op een feestelijke manier af vanuit het ATLAS theater in Emmen. Een gedenkwaardig event met film, muziek en talks en een terugblik op de afgelopen negen maanden. Welke nieuwe inzichten hebben we gekregen? Wat hebben we geleerd van gidsen als Jan Terlouw, Fokke Obbema, Kees Klomp, Dennis Storm, Agnes Schilder, Heidi Jansen en Dirk de Wachter?

Op 1 oktober 2020 begonnen wij aan de Expeditie van betekenis, het coronaproof alternatief voor de Noorderlinkdagen. Negen maanden lang hebben we masterclasses, shows, workshops en lezingen georganiseerd over zingeving, en sociaal en duurzaam leven en werken. Het was een ware expeditie met struggles, ups en downs en prachtige uitzichten.

Of je nu één of meerdere etappes hebt gevolgd, of helemaal niet: tune in op 3 juni! Laat je inspireren, ervaar betekenis en verbinding. Het hele eindevent is via een livestream online te volgen. Als de corona-maatregelen het toestaan, zijn in het ATLAS theater ook toeschouwers welkom. Meer info over aanvang en programmering van het event volgt binnenkort.