Agenda

Proeverij: Expeditietraining: Op weg naar betekenis

Huis ter Hansouwe, Peize De Horst 21, Peize

Weet je nog niet precies of de expeditietraining 'Op weg naar betekenis' iets voor jou en/of jouw organisatie is? Kom dan kennismaken met de trainers en de training tijdens de 'proeverij'.

Verhalen delen rond het kampvuur

25 Graden Noord Zuideind 25, Drouwenerveen

Opwarmen voor de Expeditie doen we bij het kampvuur. In de beslotenheid van de nacht begeleidt Nynke Vos de verhalen en luisteren we naar elkaar. Samen op zoek naar antwoorden.

Startpunt Expeditie: Betekenisshow #1 / Jan Terlouw

Atlastheater Emmen

Een wervelende talkshow met Arno van der Heyden als presentator. Met een uniek optreden van Jan Terlouw, ontroerende verhalen, prachtig muziek van singer-songwriter Hannah Mae en nog veel meer...

21 Dagen niet klagen met Kevin Weijers

Op woensdag 21 oktober daagt Kevin Weijers ons uit om 21 dagen niet te klagen. In een online live sessie vanuit het Stadslab Groningen vertelt hij alles over zijn experimenten en ervaringen.

Fokke Obbema: Wat is de zin van het leven?

Cultuurpodium Vanslag Hoofdstraat 34, Borger

Fokke Obbema ging nadat hij zelf een hartstilstand overleefde, op zoek naar de vraag: wat is de zin van het leven? Daarvoor interviewde hij zeer uiteenlopende mensen met bijzondere verhalen. Op deze avond deelt hij zijn bevindingen.

Betekenisshow #2 / Kees Klomp

Interactieve show over zingeving en duurzaam & sociaal leven en werken. Met een mini-masterclass van Kees Klomp, expert Betekeniseconomie. Muziek van Nynke Laverman en instant songs van Annemarie de Bie. Presentatie: Arno van der Heyden.

Proeverij Expeditietraining: Focus op de essentie

We komen dikwijls te weinig toe aan de zaken die we werkelijk belangrijk vinden. Als we al weten wat er moet gebeuren, ontbreekt het ons aan de tijd om daar voldoende aandacht aan te besteden en merken we dat de ‘systeemwereld’ onevenredig veel tijd opslokt.
Meer beweging, meer resultaat en minder gedoe, daar gaat het om in deze expeditietraining.