Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Startpunt Expeditie: Betekenisshow #1 / Jan Terlouw

1 oktober 2020 @ 14:00 17:15Locatie: Atlas Theater Emmen / waar je computer staat
Tijd: Ontvangst op locatie 13.30 uur / Inloggen vanaf 13:30 uur / start show om 14.00 uur.

Een spetterende aftrap van de Expeditie van betekenis met een extra lange eerste aflevering van de interactieve Betekenishow gepresenteerd door Arno van der Heyden. Een wervelende talkshow met muziek, film, interviews en inspiratie over sociaal en duurzaam leven en werken in Noord-Nederland.

In deze aflevering
In een bijzonder setting (want met inachtneming van alle maatregelen) ontvangt Arno van der Heyden in aanwezigheid van live publiek onder  andere:  • Jan Terlouw en het Leonard Ensemble (met zijn dochter Pauline op viool).
  • Lammert Kamphuis verdiept de show met luchtige filosofische perspectieven en geeft de deelnemers ‘food for thought’ mee naar huis.
  • René Luth, stadsdichter gemeente Groningen.
  • Toolbox Emmen, de ontwerpers en makers van de Betekenisbank, helpen mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.
  • Hannah Mae, singer-songwriter, onder hoede genomen door Ilse de Lange en student aan de PABO in Emmen. 
  • Lammert Kamphuis verdiept de show met luchtige filosofische perspectieven en geeft de deelnemers ‘food for thought’ mee naar huis.


En verder:  • Evelien Bouma op de Betekenisbank in gesprek met Guido Rink, wethouder in Emmen over van betekenis zijn. Hoe zorgt hij dat hij van betekenis is in zijn werk en welke tips kan hij met ons delen?
  • Arno van der Heyden vertelt over zijn bezoek aan het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen en de actie ‘Knuffelvriendje voor geopereerde kanjers’.
  • Onthulling van het Expeditie-kunstwerk, gemaakt door Hans Mes. Dit kunstwerk gaat tijdens de Expeditie samen met de Betekenisbank op reis langs de bij Noorderlink aangesloten organisaties.
  • Interactie met zowel het live-publiek als de kijkers via de livestream gegarandeerd!


Hoofdgast
Na de pauze verzorgt hoofdgast Jan Terlouw samen met het Leonard Ensemble het literaire muziekprogramma ‘De wankele wereld’.

Maak het mee!
Alle medewerkers van bij Noorderlink aangesloten organisaties kunnen de show en voorstelling bijwonen via livestream.Anderhalvemeter theater // win 2 kaarten!In het anderhalvemeter theater is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor live-publiek. Wil jij er graag bij zijn? Stuur je motivatie waarom jij of je collega erbij moet zijn naar noorderlinkdagen@noorderlink.nl of stuur ons een berichtje via de contactpagina en maak kans op 2 kaartjes voor de Betekenisshow en de voorstelling van Jan Terlouw.

Actie loopt tot maandag 21 september.

De winnaars zijn inmiddels bekend en op de hoogte gebracht!

Volgende afleveringen van de Betekenisshow zijn op:
Aflevering 2: 19 november
Aflevering 3: 4 februari
Aflevering 4: 18 maart
Aflevering 5: 22 aprilAtlastheater

Emmen, + Google Maps