Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Startpunt Expeditie: Betekenisshow #1 / Jan Terlouw

1 oktober 2020 @ 14:00 17:15Locatie: Atlas Theater Emmen / waar je computer staat
Tijd: Inloggen kan vanaf 13.30 uur / start show om 14.00 uur.

Een spetterende aftrap van de Expeditie van betekenis met een extra lange eerste aflevering van de interactieve Betekenishow gepresenteerd door Arno van der Heyden. Een wervelende talkshow met muziek, film, interviews en inspiratie over sociaal en duurzaam leven en werken in Noord-Nederland.

In deze aflevering
In een bijzonder setting (want met inachtneming van alle maatregelen) ontvangt Arno van der Heyden onder  andere:  • Jan Terlouw en het Leonard Ensemble (met zijn dochter Pauline op viool).
  • Lammert Kamphuis verdiept de show met luchtige filosofische perspectieven en geeft de deelnemers ‘food for thought’ mee naar huis.
  • Renée Luth, stadsdichter gemeente Groningen.
  • Toolbox Emmen, de ontwerpers en makers van de Betekenisbank, helpen mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.
  • Hannah Mae, singer-songwriter, onder hoede genomen door Ilse de Lange en student aan de PABO in Emmen. 
  • Lammert Kamphuis verdiept de show met luchtige filosofische perspectieven en geeft de deelnemers ‘food for thought’ mee naar huis.


Hoofdgast
Na de pauze verzorgt hoofdgast Jan Terlouw samen met het Leonard Ensemble het literaire muziekprogramma ‘De wankele wereld’.

Maak het mee!
Alle medewerkers van bij Noorderlink aangesloten organisaties kunnen de show en voorstelling bijwonen via livestream.Anderhalvemeter theater // win 2 kaarten!21 september hebben we de vijf winnaars van deze actie blij gemaakt met kaartjes voor de show. Helaas hebben de laatste maatregelen die onze premier heeft aangekondigd roet in het eten gegooid en is live aanwezig zijn bij de show niet meer mogelijk. Gelukkig kunnen we ze donderdag nog wel verrassen met een ander kleinigheidje.

Volgende afleveringen van de Betekenisshow zijn op:
Aflevering 2: 19 november
Aflevering 3: 4 februari
Aflevering 4: 18 maart
Aflevering 5: 22 aprilAtlastheater

Emmen, + Google Maps