Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Talitha Muuse: de jongeren van betekenis

27 januari 2021 @ 20:00 21:30Talitha Muuse is slechts 28 jaar oud, maar groeide in korte tijd uit van ondernemende student tot ‘millennial expert’, gezicht van de coalitie-Y en de jongste commissaris van Nederland. Misschien ken je haar wel van de vele talkshows waar ze tegenwoordig haar zegje doet.

Als (duurzaam) ondernemer, adviseert Talitha bedrijven over duurzaamheid, talentontwikkeling en de samenwerking met de jonge generatie. Ook is ze de drijvende kracht achter de Energieboot: een netwerk bestaande uit meer dan vijftig bedrijven die young professionals helpen bij het ontwikkelen van duurzame energieprojecten.

Haar boodschap is duidelijk: jongeren zijn de toekomst, dus betrek hen! Maar hoe zit dat in het Noorden van ons land? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat jongeren zich hier willen binden aan een organisatie, en die organisatie hen ook biedt wat zij nodig hebben? Ervaringsdeskundigen uit verschillende professies schuiven na Talitha’s verhaal aan om hierover in gesprek te gaan. Ook jij kan je vragen stellen! Zo kunnen we met elkaar in gesprek over onze betekenis.

Het programma
– Locatie: Thuis (of een andere plek met internet)
– 19:45 digitale inloop
– 20:00 start event (inclusief een discussie en een vragenronde)
– 21:30 einde event

Benieuwd wie deze ervaringsdeskundigen zijn? Meld je aan voor het evenement en houd onze sociale mediakanalen in de gaten; we stellen ze binnenkort aan je voor.