Hogeschooldocent, spreker, coach

Agnes SchilderAgnes is docent, coach, spreker over positieve psychologie, positieve gezondheid en hoogbegaafdheid bij volwassenen.

Positieve psychologie? Positieve gezondheid? Dat is wel erg positief allemaal… Valt mee, woorden vertellen niet altijd het hele verhaal. Agnes bij voorkeur wel: in hoog tempo neemt ze ons mee naar de wortels én de toekomst van haar vakgebied. Wetenschap, toepassingen en humor wisselen elkaar af als ze vertelt over de psychologie van mensen, werk en gezondheid.

Als Agnes eenmaal is begonnen met haar verhaal, dan hang je aan haar lippen en deelt ze enthousiast haar wijsheden die zó op een tegeltje kunnen en je meer inzicht kunnen geven in je eigen handelen.

Wanneer treedt Agnes Schilder op?
Samen met Jan de Jonge en Karel Jonker verzorgt Agnes ook de Expeditietraining: Op weg naar betekenis. Klik hier om je voor deze training aan te melden.

Wanneer was Agnes Schilder te zien?
Op 11 juni 2020 verzorgde Agnes voor Noorderlink een webinar over Positieve psychologie.

Agnes verzorgde op 4 februari 2021 de online masterclass Verlangen naar verbinding vanuit NHL Stenden. Bekijk de masterclass hier terug.

Agnes was op 4 februari 2021 ook te zien in de Expeditiespecial Verlangen naar verbinding. Hier ging ze met Arno en de andere tafelgasten Nynke Laverman en Michiel Kahmann in gesprek over het diepgewortelde menselijk verlangen naar verbinding. De Expeditiespecial is hier terug te kijken.Programma

Bekijk wat er nog meer op het programma staat van deze Expeditie.

Bekijk