Hogeschooldocent, spreker, coach

Agnes SchilderAgnes is docent, coach, spreker over positieve psychologie, positieve gezondheid en hoogbegaafdheid bij volwassenen.

Positieve psychologie? Positieve gezondheid? Dat is wel erg positief allemaal… Valt mee, woorden vertellen niet altijd het hele verhaal. Agnes bij voorkeur wel: in hoog tempo neemt ze ons mee naar de wortels én de toekomst van haar vakgebied. Wetenschap, toepassingen en humor wisselen elkaar af als ze vertelt over de psychologie van mensen, werk en gezondheid.

Als Agnes eenmaal is begonnen met haar verhaal, dan hang je aan haar lippen en deelt ze enthousiast haar wijsheden die zó op een tegeltje kunnen en je meer inzicht kunnen geven in je eigen handelen.

Wanneer was Agnes Schilder te zien?
Agnes verzorgde op 11 juni 2020 voor Noorderlink een webinar over Positieve psychologie.

Op 4 februari 2021 verzorgde Agnes een online masterclass vanuit NHL Stenden. Bekijk de masterclass Verlangen naar verbinding hier terug.

Daarnaast was Agnes op 4 februari 2021 ook te zien in de Expeditiespecial Verlangen naar verbinding. Hier ging ze met Arno en de andere tafelgasten Nynke Laverman en Michiel Kahmann in gesprek over het diepgewortelde menselijk verlangen naar verbinding.

Tijdens de finale van de Noorderlinkdagen ‘Tot hier en veel verder’ op 3 juni 2021 kwam Agnes terug om samen met Heidi Jansen en Kees Klomp in gesprek te gaan met Arno van der Heyden.View gidsen

Uitzending gemist?

Alle uitzendingen zijn terug te kijken in de reisbundel van betekenis.

Bekijk