Spreker, minimalist

Dennis StormDennis Storm begrijpt als geen ander waarom we onze manier van leven grondig en grootschalig moeten veranderen om de wereld weer gezond te maken en houden. En om dit te bereiken, iedereen niet morgen, maar vandaag nog in actie moet komen. 

Zelf stelt hij een daad door met zijn vriendin en kinderen te emigreren naar Bali waar ze samen met hun twee kinderen in een studio van 25 m2 wonen. Het leven van de 34-jarige Storm draait om minimalisme. “Het gedachtegoed is uiteindelijk teruggaan naar de essentie. Al het overbodige schrappen. Zowel materieel als immaterieel. Dat is niet alleen goed voor je eigen gezondheid, maar ook voor onze aarde,” legt hij uit.

Zijn kennis, ideeën en opvattingen hierover heeft hij gebundeld in zijn boeken ‘Weg ermee: Over de schoonheid van minimalisme’ (2018) en ‘Als gezond verstand koning was: Over de schoonheid van een groene revolutie’ (2020).
  
Dennis Storm werkte meer dan 10 jaar voor de publieke omroep. Voornamelijk als presentator van 3 Op Reis, het best scorende programma van Nederland 3. Dennis was jarenlang columnist voor zowel FHM als Lonely Planet en één van ‘s werelds grootste vrouwenbladen; Cosmopolitan.

Wanneer treedt Dennis Storm op?
Op 16 februari 2021 vertelt Dennis Storm over zijn ideeën en ervaringen. Klik hier om je aan te melden.Programma

Bekijk wat er nog meer op het programma staat van deze Expeditie.

Bekijk agenda