Trainer, spreker, adviseur

Karel Jonker“Bedrijven en hun mensen zullen zichzelf opnieuw uitvinden. Zingeving, persoonlijke ontwikkeling en waardegericht samenwerken is de taal van mensen.
Het is een gevolg van de veranderende maatschappij waarbij aandacht voor het menselijk contact een schaars goed lijkt te worden”.

Met passie en overtuiging staat Karel voor een actuele visie op noodzakelijke verandering bij mensen en hun bedrijven. Hij kent de klappen van de zweep in de tijd waarin hij leiding gaf aan verandering bij bedrijven. In zijn lezingen neemt hij je mee naar de moeite die het kost een bedrijf van koers te doen veranderen en over het moment dat je als veranderaar in de weg gaat lopen, met concrete voorbeelden uit zijn eigen praktijk.

Als interim komt Karel vooral met creativiteit, mensgerichte aanpak en een frisse kijk hoe de organisatie te steunen in koerswijzigingen, of juist de concretisering van bedrijfsdoelstellingen en zichtbaar gedrag bij de medewerkers van uw bedrijf.

Wanneer treedt Karel Jonker op?
Karel Jonker is één van de drie trainers die de Expeditietrainingen ‘Op weg naar betekenis’ en ‘Focus op de essentie’ ontwikkelde en zal begeleiden. Meld je aan via onderstaande link.Bekijk onze gidsen

Bekijk wie nog meer spreken en ons helpen de Expeditie vorm te geven.

Naar gidsenoverzicht