Trainer, begeleider, transformatieprocessen team & individueel

Nynke Vos18 jaar lang begeleidde ze pubers en jongeren, die groeiden van kind naar geen kind meer, maar ook nog geen volwassenen waren. Chaos, weerstand, onzekerheden, een bijzondere levensfase. Het was de beste opleiding in groepsdynamiek en faclitatorschap die ze zich kon wensen.

Het werken met mensen en groepen is de basis gebleven, en werd aangevuld met systemisch werk en training in het begeleiden van transformatieprocessen. Met Sacred Time geeft ze trainingen die je helpen om een stap te maken naar een nieuwe werk,- of levensfase, ontwerpt ze rituelen om overgangen in leven en werk vorm te geven en geeft ze storytelling sessies aan de hand van een thema of vraag.

Nynke maakt vooral ruimte en tijd. Tijd die niet gaat over de dagelijkse dingen, niet over wat er morgen moet gebeuren, de tijd van de klok. Maar tijd waarin we de diepte in kunnen. Tijd waarin we verbinding kunnen ervaren, ons kunnen wijden aan dat wat er toe doet. Tijd die we vaak niet nemen, maar die onontbeerlijk is voor een betekenisvol leven.

Wanneer was Nynke Vos te zien?
Als opwarmer voor de expeditie faciliteerde Nynke een intieme kampvuursessie op 23 september.Uitzending gemist?

Alle uitzendingen zijn terug te kijken in de reisbundel van betekenis.

Bekijk