Trainer, spreker, auteur, relatiecoach

Pep DegensPep Degens (1964) groeide op in het Zuid-Limburgse mijndorp Eygelshoven en is naar eigen zeggen een echte autodidact en laatbloeier. Na afronding van zijn KMA-studie in Breda en de Universiteit Bestuurskunde in Enschede verlegde hij zijn focus naar de psychologie van mens en organisatie. Hij ontwikkelde en gaf diverse mensgerichte trainingen en verbaasde zich gaandeweg over de hoeveelheid kleine en grote trauma’s die we allen met ons meedragen en die veelzeggend zijn in de manier waarop we ons leven vormgeven.

Autonoom zijn en blijven, je eigen leven zin geven en jezelf en je geluk ontwikkelen loopt als een rode draad door zijn leven. Vanuit de oorspronkelijke focus op succes maakt hij de laatste jaren doelbewust een verdiepingsslag in zijn leven naar duurzaam geluk.

Zijn eigen betekenis als mens geeft hij invulling als vader van 5 kinderen, relatiecoach, trainer en auteur. Hij schreef drie boeken, waarvan het laatste getiteld ‘Liefde in tijden van scheiden’ uitkwam in april.

Wanneer was Pep Degens te zien?
Op 20 januari 2021 verzorgde Pep Degens de lezing ‘Wat beteken jij nou?’. De lezing is terug te kijken in de Reisbundel van betekenis. Uitzending gemist?

Alle uitzendingen zijn terug te kijken in de reisbundel van betekenis.

Bekijk