De Betekenisshow

De Betekenisshow loopt als een rode draad door de expeditie. We maken vijf afleveringen van deze interactieve talkshow vanaf verschillende locaties in Noord-Nederland.Tijdens de Expeditie van betekenis presenteert Arno van der Heyden vanaf verschillende plekken in het noorden vijf keer de Betekenisshow. Een wervelende talkshow met muziek, film, interviews en inspiratie over zingeving en sociaal en duurzaam leven en werken in Noord-Nederland.

Op 1 oktober is Betekenisshow #1 uitgezonden, live vanuit het Atlas Theater in Emmen. Betekenisshow #2 was op 19 november live te zien vanuit het Kielzog in Hoogezand.

Inhoud
Tijdens de show ontvangt Arno verschillende gasten. Verder is deze interactieve show onder andere gevuld met terugkerende rubrieken, zoals het interview op de Betekenisbank met Evelien Bouma, een verslag van Arno over zijn bezoek aan een bij Noorderlink aangesloten organisatie en muziek van artiesten uit Noord-Nederland.

Hoofdgast
Elke Betekenisshow heeft een andere hoofdgast. De hoofdgast van de eerste aflevering was Jan Terlouw. Na afloop van de show verzorgde Jan Terlouw samen met het Leoanard ensemble de literaire muziekvoorstelling ‘Wankele wereld’.  Hoofdgast van de Betekenisshow #2 op 19 november was betekeniseconomie-expert Kees KlompAgnes Schilder zal de hoofdgast zijn tijdens de Betekenisshow #3 op 4 februari 2021.

Maak het mee!
Je kunt de shows bijwonen via een livestream. Afhankelijk van dan geldende maatregelen kunnen bij sommige shows een beperkt aantal gasten in de zaal aanwezig zijn.

Data:
Aflevering 1: 1 oktober 2020
Aflevering 2: 19 november 2020
Aflevering 3: 4 februari 2021
Aflevering 4: 18 maart 2021
Aflevering 5:
22 april 2021
Agenda

Wil je weten wat er nog meer op het programma staat? Bekijk onze agenda.

Bekijk