De Betekenisshow

De Betekenisshow loopt als een rode draad door de expeditie. We maken vijf afleveringen van deze interactieve talkshow vanaf verschillende locaties in Noord-Nederland.Tijdens de Expeditie van betekenis presenteert Arno van der Heyden vijf keer de Betekenisshow. Een wervelende talkshow met muziek, film, interviews en inspiratie over sociaal en duurzaam leven en werken in Noord-Nederland.

Inhoud
In een bijzonder setting (want met inachtneming van alle maatregelen) ontvangt Arno in aanwezigheid van live publiek verschillende gasten. Verder is deze interactieve show onder andere gevuld met terugkerende rubrieken, zoals het interview op de Betekenisbank met Evelien Bouma, een verslag van Arno over zijn bezoek aan een bij Noorderlink aangesloten organisatie en muziek van artiesten uit Noord-Nederland.

Hoofdgast
Elke Betekenisshow heeft een andere hoofdgast die aansluitend een lezing of masterclass zal verzorgen. De hoofdgast van de eerste aflevering is: Jan Terlouw. Na afloop van de show verzorgt Jan Terlouw in een muzikale setting de lezing: ‘De wankele wereld’.

Maak het mee!
Alle medewerkers van bij Noorderlink aangesloten organisaties kunnen de show bijwonen via livestream.

Een beperkt aantal gasten kan (op uitnodiging) bij de show aanwezig zijn (voor zover de maatregelen rondom het COVID-19 virus het toelaten) en de masterclass bijwonen.

Daarnaast kun je via onze social media kanalen tickets winnen om live bij de show en masterclass aanwezig te zijn. Dus houd ons in de gaten!

Data:
Aflevering 1: 1 oktober 2020
Aflevering 2: 19 november 2020
Aflevering 3: 4 februari 2021
Aflevering 4: 18 maart 2021
Aflevering 5:
22 april 2021
Agenda

Wil je weten wat er nog meer op het programma staat? Bekijk onze agenda.

Bekijk