Top

Privacybeleid

Conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) heeft Noorderlink de informatieplicht om aan te geven welke persoonsgegevens via deze website worden verzameld.
In dit privacy statement staat alles over de persoonsgegevens die worden verwerkt via deze website.
Dit statement wordt regelmatig naar organisatorische of politiek-juridische ontwikkelingen aangepast. Raadpleeg deze daarom met enige regelmaat wanneer u onze website bezoekt.

Wie zijn we

noorderlinkdagen.nl is een website van:

Noorderlink
Melkweg 1
9718 EP, Groningen
e-mail:

Ons website-adres is: https://noorderlinkdagen.nl

Welke persoonsgegevens we verzamelen en waarom we dat doen

Formulieren

Wanneer u het contactformulier op de contactpagina verstuurt, worden de gegevens alleen per e-mail verzonden naar de afdeling /personen waarvoor de gegevens relevant zijn.

Cookies

Noorderlink registreert gegevens over het gebruik van deze website. Het gaat daarbij onder andere om bezoekersaantallen, bezochte pagina’s en eigenschappen van de gebruikte webbrowsers. Met deze gegevens kan Noorderlink de website verbeteren en aanpassen op de wensen van de gebruiker. Daarbij worden cookies gebruikt. Op deze website worden cookies op uw computer of telefoon geplaatst voor het geanonimiseerde gebruik van Google Analytics. Meer informatie vindt u onder de kop ‘Analytics’.

Wilt u niet dat er cookies op uw computer worden geplaatst? Dan kunt u cookies eenvoudig uitzetten via de webbrowser. Hoe u dit doet, kunt u vinden op de website van de Consumentenbond.

IP-adres

Wij slaan uw IP-adres op om onze website te kunnen beveiligen tegen geautomatiseerde aanvallen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Voor het verzamelen van statistieken maken we gebruik van de geanonimiseerde variant van Google Analytics. Deze statistieken bevatten geen persoons- of demografische gegevens. Om uw privacy te beschermen hebben wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google Analytics afgesloten, wordt het laatste octet van uw IP-adres gemaskeerd en hebben wij ‘gegevens delen’ uitgezet in Google Analytics. Bovendien maken wij geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met Google Analytics.

Voor aanvullende informatie, zie het privacybeleid van Google en het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Wilt u niet dat uw klikgedrag door Google wordt bijgehouden? Dan kunt u via de website van Google een browser-plug-in downloaden die dit voorkomt. Deze privacy-instelling geldt dan voor alle websites die u bezoekt.

Met wie we persoonsgegevens delen

Wij delen uw persoonsgegevens niet met andere partijen.

Hoelang we persoonsgegevens bewaren

Wij bewaren de IP-adressen voor de beveiliging van de site maximaal 2 jaar.

De bewaartermijn van de gegevens die via Google Analytics worden verzameld, is 26 maanden.

Welke rechten je hebt over je data

Je kan verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Contactinformatie voor privacyspecifieke zaken

Neem voor het inzien, corrigeren en verwijderen van persoonsgegevens en voor alle andere privacygerelateerde zaken contact op met Noorderlink via info@noorderlink.nl

Aanvullende informatie

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

De verbinding met deze site verloopt altijd via een beveiligde SSL-verbinding. Ook beheer en back-ups worden altijd via een beveiligde verbinding uitgevoerd.

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@noorderlink.nl

Welke datalekprocedures we hebben geimplementeerd

Omvangrijke datalekken worden gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Van welke derde partijen wij persoonsgegevens ontvangen

Wij ontvangen geen persoonsgegevens van derde partijen.

Geautomatiseerde besluitvorming

Wij nemen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen zonder dat daar een mens tussen zit.