Programma

De Expeditie van betekenis draait om kennisoverdracht, inspiratie en verbinding. Werk je bij een Noorderlinkorganisatie? Dan kun je ook mee op Expeditie en één of meer bijeenkomsten bijwonen.Tijdens de Expeditie staan persoonlijke ontwikkeling, zingeving, sociaal en circulair leven en werken centraal. We starten op 1 oktober 2020 in Emmen met een show vol muziek, verhalen en ideeën. We werken toe naar een finale op 3 juni 2021, ook in Emmen. In de tussenliggende maanden vinden op verschillende plekken in Noord-Nederland bijeenkomsten, masterclasses en trainingen plaats.

De komende tijd zal de Expeditie vorm krijgen en maken we steeds meer inhoud, sprekers en data bekend.

De Expeditie bestaat in ieder geval uit de volgende onderdelen:Expeditietraining ‘Op weg naar Betekenis’

(Aanmelden mogelijk!)Wat beweegt jou? Wat beweegt jouw organisatie? Waar bewegen jullie naar toe? Tijdens deze training met 7 bijeenkomsten ga je stappen zetten in de transformatie naar een betekenisvolle en waardegedreven organisatie.

voor deze training staat een informatiebijeenkomst gepland op 15 september. De training zelf start op 8 oktober.Betekenis-TVBetekenis-TV geeft zin aan je dag. Tijdens elke aflevering wisselen lichtvoetigheid en diepgang elkaar af. Laat je meevoeren tijdens deze wervelende interactieve shows met talks, interviews, vlogs en muziek. Ontmoet nieuwe mensen en oude bekenden uit het Noorden. Betekenis-TV inspireert, zet aan tot denken, laat je lachen en voelen.

Een beperkt aantal deelnemers (30-100) kan de afleveringen live op locatie bijwonen. Thuis of op kantoor zijn de uitzendingen online te volgen.Webinars en masterclassesMeer weten over de betekeniseconomie? Circulair ondernemen? Duurzaam leven en werken of de kunst van zinvol leven? Tijdens enkele webinars en masterclasses gaan we de diepte in en belichten we het thema ‘betekenis’ vanuit verschillende perspectieven.CongresWe sluiten de Expeditie van betekenis op 3 juni 2021 af met een congres in Emmen.Wie kan er mee op expeditie?De events die horen bij de Expeditie zijn in de meeste gevallen gratis toegankelijk voor alle medewerkers van de bij Noorderlink aangesloten organisaties. Aan sommige masterclasses en trainingen zullen kosten verbonden zijn.

Wil je op de hoogte blijven?Agenda

In de agenda vind je alle evenementen die al wel vast staan en waar je je voor kan aanmelden.

Bekijk