Top

Bastiaan en Willemijn

Het levensgeluk in de wereld vergroten is zijn missie en Bastiaan begeleid organisaties naar een Great Workplace.

Bastiaan heeft als missie om het levensgeluk in de wereld te vergroten. De afgelopen 4 jaar heeft hij als consultant namens Great Place to Work diverse organisaties mogen begeleiden in hun ontwikkeling naar een Great Workplace. Hij gelooft dat een cultuur van vertrouwen de basis is van zowel werkgeluk als succes binnen organisaties. Daarnaast richt hij zich de komende maanden ook op het vergroten van geluk langs de weg van persoonlijk leiderschap. Weten wie je bent, waar je energie van krijgt, waar je kwaliteiten liggen en in lijn hiermee de juiste keuzes gaan maken die bijdragen aan je eigen geluk en het geluk van de mensen om je heen.

Willemijn studeerde Hotelmanagement aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden en rolde zo in de wereld van gastvrijheid. Waar het bij gastvrijheid draait om het welkome gevoel dat een gast beleeft, ontdekte ze al gauw dat ze juist wilde bijdragen aan het welkome gevoel dat medewerkers in hun eigen organisatie beleven. In diverse functies in de afgelopen jaren, gaf ze hier invulling aan. Binnen Great Place to Work kreeg ze de kans om er expliciet mee aan de slag te gaan. 

Great Place to Work helpt organisaties in hun ontwikkeling naar een goede werkgever en gelooft dat goed werkgeverschap draait om onderlinge relaties gebaseerd op vertrouwentrots en plezier. Als projectmanager ondersteunt en adviseert Willemijn organisaties bij het plannen, communiceren en uitvoeren van het medewerkersonderzoek. Haar hart gaat sneller kloppen van het thema werkgeluk en de invloed dat vertrouwen heeft op het ervaren daarvan.

Sessies

Routes